Na telefononi:

+33 7 56 89 53 77

Kontaktoni me email:

contact@royalgroupbk.com
Bëhuni klient

Banka kur dhe ku të duash.

Përpara se të mund të bankoni, duhet të hapni një llogari Royal Group BK ® dhe të regjistroheni për banking dixhital.

Bëhuni klient
Kartat bazë

Ky opsion është i përsosur nëse nuk keni përvojë me bankingun online, por dëshironi të keni një kartë bankare për të gjitha llojet e pagesave në monedhat e zgjedhura.

Bëhuni klient
Karta standarde

Kjo ofertë ju ofron ndihmë të plotë për nevojat tuaja financiare dhe është në gjendje të mbulojë nevojat e klientëve privatë dhe profesionistë.

Bëhuni klient
Kartat Premium

Kjo kartë bankare nga Royal Group BK ® është dëshmuar të jetë një zgjidhje e shkëlqyer financiare për korporatat e mëdha dhe bizneset ndërkombëtare në mbarë botën.

Bëhuni klient
Gazete

Abonohuni në buletinin tonë, që të mos humbisni asnjë nga lajmet tona dhe të përfitoni nga avantazhet ekskluzive.